Δήλωση Συμμετοχής Αποφοίτων Παλιότερων Ετών στις Πανελλαδικές 2021

Οι υποψήφιοι (απόφοιτοι παλιότερων ετών) που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις ΕΠΑΛ του έτους 2021, θα υποβάλουν την Αίτηση-Δήλωση από τη Δευτέρα 8 Μαρτίου μέχρι και την Τρίτη 30 Μαρτίου 2021 στο ΕΠΑΛ από το οποίο αποφοίτησαν ή στο πλησιέστερο στην κατοικία τους ΕΠΑΛ.

Λόγω της πανδημίας συνίσταται να επικοινωνήσετε ηλεκτρονικά με τον κ. Μιχαλάκη Δημήτρη (email: dmich79@sch.gr), προκειμένου να σας βοηθήσει στη συμπλήρωση της αίτησης, αλλά και να κανονίσετε την ακριβή ημερομηνία που θα έρθετε στο σχολείο για να την ολοκληρώσετε.

Ειδικότερα, οι απόφοιτοι προηγούμενων ετών μπορούν να διεκδικήσουν:

α) το κοινό ειδικό ποσοστό θέσεων των Ημερησίων ΕΠΑΛ σε σχολές/τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (συμπεριλαμβανομένων των σχολών : ΑΣΠΑΙΤΕ, ΑΣΤΕ, Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ), Σχολή Αστυφυλάκων, Σχολή Πυροσβεστών, Σχολή Δοκίμων Λιμενοφυλάκων και Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού)

β) το ειδικό ποσοστό θέσεων 1% επιπλέον του αριθμού εισακτέων σε σχολές/τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (συμπεριλαμβανομένων των σχολών: ΑΣΠΑΙΤΕ, ΑΣΤΕ και Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού).

Εγκύκλιος

Οδηγίες Συμπλήρωσης

Αίτηση – Δήλωση

Προυποθέσεις Κατηγορίας Κοινό Ποσοστό Ημερησίων

Προυποθέσεις Κατηγορίας Ποσοστό 1%

Οριστικοποίηση Δήλωσης Συμμετοχής Μαθητών στις Πανελλαδικές 2021

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της τελευταίας τάξης που δηλώσατε το Νοέμβριο ότι επιθυμείτε να συμμετάσχετε στις πανελλαδικές εξετάσεις ΕΠΑΛ του έτους 2021, να προσέλθετε  από τη Δευτέρα 8 Μαρτίου μέχρι και την Τρίτη 30 Μαρτίου 2021 στο σχολείο μας προκειμένου να υπογράψετε την Αίτηση-Δήλωση.