112211

Ο διευθυντής και ο σύλλογος  διδασκόντων του Εσπερινού ΕΠΑΛ Μυτιλήνης  ευχαριστούν όσους από τους μαθητές του σχολείου μας επιδεικνύοντας  περίσσευμα  ανθρωπιάς  παρά  την δυσχερή οικονομική   κατάσταση  των περισσοτέρων,  συγκέντρωσαν χρηματικό ποσό το οποίο επιδόθηκε αντί στεφάνου σε μαθήτρια μας, η οποία έχασε τελείως απρόσμενα την μητέρα της που ήταν επίσης μαθήτρια μας.

Ο απρόσμενος χαμός της νεαρής γυναίκας η οποία μεγάλωνε μόνη της την ανήλικη ακόμα κόρη της και  μαθήτρια μας  ήταν για όλη την σχολική μας κοινότητα ένα ισχυρό σοκ που ευαισθητοποίησε μαθητές και καθηγητές .

Έτσι μετά από πρόταση του προέδρου του 15μελους συγκεντρώθηκε ένα χρηματικό ποσό από τους μαθητές  που μαζί με ποσό που συγκεντρώθηκε από τον σύλλογο καθηγητών επιδόθηκε αντί στεφάνου στην άτυχη μαθήτρια μας.

Αν και το ποσό ήταν συμβολικό αυτό που πιστεύουμε να εισέπραξε η μαθήτρια μας είναι κυρίως η αγάπη όλης της σχολικής μας  κοινότητας  και η αναμφισβήτητη πρόθεση όλων μας να την βοηθήσουμε και να την στηρίξουμε σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει μετά τον απρόσμενο χαμό της μητέρας της.

  Αυτοί οι  μαθητές και μαθήτριες μας λοιπόν ανεξάρτητα από τον βαθμό που θα πάρουν στα μαθήματα Γενικής Παιδείας και Ειδικότητας να είναι σίγουροι ότι από τώρα έχουν πάρει  Άριστα στα σπουδαιότερα μαθήματα  που πρέπει ένα σχολείο να διδάσκει: Στα μαθήματα της ανθρωπιάς της αγάπης, της συμπόνιας και της αλληλεγγύης