Δούλευε εν μέσω πανδημίας στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου υπηρετεί ως νοσηλεύτρια τα τελευταία 30 χρόνια και όταν δεν είχε βάρδια ή στα διαλείμματα, διάβαζε ως μαθήτρια του Εσπερινού Επαγγελματικού Λυκείου Μυτιλήνης.

Η 49χρονη Αρχοντούλα Κουτρή, μητέρα δύο παιδιών είναι αριστούχος με εντυπωσιακές επιδόσεις στις πανελλαδικές εξετάσεις. Συγκέντρωσε πάνω από 18.900 μόρια και θέλει να περάσει στη Σχολή Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Μας μίλησε για τον άθλο της, αλλά και τον ενθουσιασμό και τη χαρά της στο ρ/σ του «Ν» στους 99 στα fm και την εκπομπή «Ανθέων 99».

Η Α. Κουτρή έκανε το χρέος της, που είχε αφήσει από το μακρινό 1991, όπως μας είπε. Έδωσε ξανά πανελλαδικές εξετάσεις από το Εσπερινό ΕΠΑΛ και τον Τομέα Οικονομίας και Διοίκησης και μαζί με άλλους τρεις συμμαθητές της, τα πήγαν πολύ καλά.

Η οικογένειά της τη στήριξε πολύ, αλλά και οι συνάδελφοί της στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης. Αν και δούλευε εν μέσω λοκντάουν, θεωρεί ότι αυτό τη βοήθησε ώστε να μπορέσει να διαβάσει ακόμα περισσότερο. Εξάλλου ακόμα και στα διαλείμματα στις βάρδιες είχε στο κινητό της την εξεταστέα ύλη! Ο 22χρονος γιος της τελειώνει τη Σχολή Θεολογίας και ο 17χρονος γιος της ετοιμάζεται του χρόνου για πανελλαδικές. Όλοι σε σειρά!

Διαβάστε ολο το αρθρο στην διευθυνση της ιστοσελίδας stonisi.gr :

https://stonisi.gr/post/18482/mhtera-dyo-paidiwn-kai-noshleytria-aristoyxa-toy-esperinoy-synenteyksi

 

Να επισημάνουμε οτι για την φετινή χρονια η κυρία Κουτρή ειναι η μαθήτρια του σχολείου μας που θα λάβει την υποτροφία της  Eurobank με βάση τις επιδόσεις της στις εξετάσεις.