Ενημερώνουμε τους μαθητές του σχολείου μας ότι στα πλαίσια διευκόλυνσης τους  προσεχώς θα μπορούν να λαμβάνουν προσωποποιημένη πληροφόρηση από τον δικτυακό τόπο του σχολείου με χρήση username και password που τους έχουν αποσταλεί. Τα στοιχεία αυτά θα τα πληκτρολογούν στην νέα φόρμα σύνδεσης που έχει δημιουργηθεί στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας του σχολείου.

 Η πληροφόρηση θα περιλαμβάνει ψηφιοποιημένους τίτλους σπουδών με τους οποίους έχουν εγγραφεί ή έχουν αποκτήσει από το σχολείο μας και αλλα σημαντικά για την φοίτηση τους έγγραφα, ενημερωτικά σημειώματα προόδου από τους εκπαιδευτικούς βαθμολογίες κλπ

Η δυνατότητα αυτή θα είναι μόνιμη με τα στοιχεία εισόδου του μαθητή (ακόμα και οταν αυτος αποφοιτήσει) τα οποία θα μπορούν να ανανεώνονται οποιαδήποτε στιγμή μέσα από το email  του μαθητή.

Η λειτουργία αυτη γινεται εφικτή στα πλαισια δρασης του σχολείου μας στο πρόγραμμα “Νεα αρχή στα ΕΠΑΛ ” 2021-22 και σχεδιαστηκε στα πλαισια γραφειοκρατικής αποσυμφορησης της γραμματειας του σχολειου αλλα και αμεσης εξυπηρέτησης των μαθητών μας οποτεδήποτε και σε βάθος χρόνου.