Ενημερώνουμε τους μαθητές μας ότι με απόφαση του Δημάρχου Μυτιλήνης, η έναρξη του σχολικού έτους για τα σχολεία του Δήμου Μυτιλήνης θα γίνει την Πέμπτη 17/9/2020 λόγω της έκτακτης ανάγκης που προέκυψε με τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν μετά την καταστροφή του ΚΥΤ Μόριας και την παρουσία χιλιάδων μεταναστών και προσφύγων σε κεντρικούς δρόμους του Δήμου Μυτιλήνης.

Η απόφαση αυτή ελήφθη για την ασφάλεια των μαθητών, των εκπαιδευτικών και των γονέων, οι οποίοι εξέφρασαν, μέσω Συλλόγων και της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων, την ανάγκη για αναστολή έναρξης της σχολικής χρονιάς.

Επίσης ενημερώνουμε ότι οι διοικητικές λειτουργίες του σχολείου μας εκτελούνται κανονικά.

Τέλος να ενημερώσουμε ότι από σήμερα 14/9/2020 μέχρι και την Πέμπτη 24/9/2020 η ηλεκτρονική πλατφόρμα e-εγγραφές θα είναι σε λειτουργία προκειμένου να υποβληθούν εκπρόθεσμες ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφής και ανανέωσης εγγραφής. Επειδή για τις συγκεκριμένες αιτήσεις εγγραφής θα υπάρξει ειδική διαδικασία έγκρισης από τον Δ/ντη Β/βαθμιας Εκπ/σης Λέσβου παρακαλούνται οσοι/ες πραγματοποιήσουν εγγραφή κατά την συγκεκριμένη περίοδο να μας ενημερώσουν άμεσα και να μας προσκομίσουν την αίτηση και τα υπόλοιπα δικαιολογητικά εγγραφής για να προχωρήσουμε στην διαδικασία έγκρισης εγγραφής.