Τελευταία ενημέρωση: Δίνεται παράταση για τη Β’ φάση εγγραφών για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ μέχρι τη Τετάρτη 03/07 και ώρα 23.59.

 

Σας ενημερώνουμε ότι κατα την δεύτερη φάση εγγραφών- μετεγγραφών οι ενδιαφερόμενοι να εγγραφούν στην Α τάξη του σχολείου μας  δεν θα αντιμετωπίσουν καποιο πρόβλημα. Οσον αφορά ομως την Β τάξη επειδή ορισμένοι από τους Τομείς που λειτουργούν στο σχολείο μας έχουν πλησιάσει τα μέγιστα όρια μαθητικού δυναμικού υπάρχει η περίπτωση απόρριψης αντιστοίχων αίτησεων κατά την φάση αυτή για τους Τομείς αυτούς. Οι τομείς – ειδικότητες που μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν για εγγραφή στο σχολείο μας στην Β τάξη για σίγουρη κατάταξη αλλά και με πολύ καλές επαγγελματικές προοπτικές και σε αυτή την φάση των εγγραφών είναι:

(με κλικ στην κάθε ειδικότητα μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες για τις επαγγελματικές προοπτικές της)

1. Τομέας Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού με τις ειδικοτητες:

 clock

a.Τεχνικός Ηλεκτρονικών και Υπολογιστικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών

6

b.Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων και Δικτύων

2. Τομέας Διοίκησης και Οικονομίας με την ειδικότητα:

 3

Υπάλληλος Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών

3. Τομέας Ναυτιλιακών Επαγγελμάτων με την ειδικότητα:

66

Πλοίαρχος Εμπορικού Ναυτικού

 

Υπενθυμίζουμε επίσης οτι:

  • εγγραφή απευθείας σε Τομέα της Β τάξης μπορούν να κάνουν οι απόφοιτοι Γενικού Λυκείου, ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ , ΤΕΕ, ΕΠΛ, ΤΕΛ,ΤΕΣ. Επίσης οσοι εχουν φοιτήσει επιτυχώς στην Α τάξη Γενικού Λυκείου, ΕΠΑΛ, ΕΠΛ, ΤΕΛ ή εχουν αποφοιτήσει απο τον Α κύκλο ΤΕΕ

 

  • η επιλογή συγκεκριμένης ειδικότητας απο κάθε τομέα  γίνεται στην Γ τάξη του ΕΠΑΛ.  

 

  • από φετος θα λειτουργήσει στο σχολείο μας η ειδικότητα: Κομμωτική Τέχνη στην οποια μπορουν να εγγράφονται-μετεγγράφονται απευθείας οι απόφοιτοι της Β τάξης του Τομέα Υγείας -Πρόνοιας απο οποιοδήποτε ΕΠΑΛ οπως και γενικότερα οι τελειόφοιτοι του Τομεα Υγείας Πρόνοιας (απο ΕΠΑΛ του ν. 4386/2016) . Η φοίτηση στην ειδικότητα για τις παραπάνω περιπτώσεις διαρκει 1 ετος και ειδικότερα για τους τελειοφοίτους του Τομέα (απο ΕΠΑΛ του ν. 4386/2016) που εχουν αποκτήσει και απολυτήριο Λυκείου ειναι 3 ημέρες την εβδομάδα και μονο για μαθήματα της ειδικότητας. Οι απόφοιτοι της ειδικότητας εχουν πλήρη επαγγελματικά δικαιωματα να λειτουργήσουν δικό τους κουρείο και με την αναλογη προυπηρεσία και κομμωτήριο.